Lichaams werk

Buik- en bekkenmassages
BOEK JE VOLGENDE SESSIE

Your pelvis holds everything together 

Lichaamswerk en massages rondom het bekken en de buik in Den Haag

Graag ontvang ik je in mijn fijne en rustige praktijkruimte in SoZa, gelegen aan de Anna van Hannoverstraat 4 in Den Haag. Hier bied ik persoonlijke lichaamswerk en massage sessies aan die speciaal zijn ontworpen om je te helpen je band met je lichaam en bekken te verdiepen. Je kunt bij mij terecht voor Chi Nei Tsang (buikmassages), Bekkenmassages, Pelvic Reset Journeys of je kiest voor een full body massage: Rest & Restore.

Ik werk in de praktijkruimte op woensdagmiddag, donderdag en vrijdag de hele dag. Soms bied ik ook sessies aan in het weekend, afhankelijk van mijn cyclus. Ik ontvang alleen mensen op afspraak, klik op de knop hieronder voor mijn actuele agenda en om je volgende sessie in te boeken.

Kom en ontdek de voordelen van buik- en bekkenmassages in mijn praktijkruimte in Den Haag. Scroll naar beneden om meer te lezen over de verschillende massages en sessies.
Ik kan niet wachten om met je samen te werken.

Ik mocht een buikmasssage ontvangen van Steffi. Van tevoren wist ik niet goed wat ik kon verwachten en was ik een beetje zenuwachtig. Steffi legde alles van tevoren goed uit, maar nog belangrijker, ondersteunde het hele proces met een kalme en gegronde, liefdevolle energie. De buikmassage was een feestje en bracht mij in een heerlijke en diepe ontspanning. Het was een hele zachte en liefdevolle ervaring waar ik intens van heb genoten. De dagen daarna voelde ik dat er vanalles in gang was gezet en was mijn buik flink aan het werk. De eerstvolgende periode daarna was korter en kwam die ook meteen goed door. Heel fijn! Dankjewel Steffi.
Lisanne van Niekerk
Lisanne van Niekerk
2024-05-05
Steffi has magic hands that help to release old pain and relax.
Kate kirk
Kate kirk
2024-05-04
Ik heb een hele fijne eerste ervaring met Steffi gehad. Ze is geduldig, lief en heeft een hele fijne energie. Ik voelde me veilig en kon mij openstellen. Steffi neemt de tijd voor je en je kan al je vragen stellen. Het is meteen te merken hoeveel kennis zij heeft! Ik raad Steffi zeker aan!!
MSS
MSS
2024-04-27
I have been working with Steffi for almost 2 years now and can only recommend her. Suffering from perimenopause, the anxiety and self-doubt which comes at this stage in life, she has been fundamental in my acceptance and healing process. I feel much better today and mostly due to our treatment sessions. Steffi is always present, is a true listener and an avid learner. She is always studying new things to bring to the practice and help her patients. I am always amazed by her knowledge and love for the pelvis and her willingness to sooth every patient. Thank you, Steffi, for this wonderful journey.
ATF
ATF
2024-02-11
De bekkenmassage door Steffi was een bijzondere ervaring. Steffi werkt heel respectvol, zorgvuldig en goed afgestemd. Ze ondersteunt je met haar eigen lichaam (o.a. schouders/benen) tijdens deze massage en past verschillende technieken toe om ruimte te maken en stroming te creëren. De zachte flow tijdens de massage voelt heerlijk aan. Na afloop voelde ik heel veel ruimte in benen, bekken en rug. Heerlijk!
Janine van Schaik
Janine van Schaik
2024-01-02
Heerlijke buikmassage ontvangen bij Steffi! Echt genieten!
manuela vonk
manuela vonk
2023-07-23
Ik heb een bekkenmassage ontvangen van Steffi. Van tevoren had ik geen idee wat ik kon verwachten. Hoe kun je nu een bekken masseren? Maar door je met aandacht in allerlei yoga houdingen te leggen die het bekken oprekken en stimuleren laat Steffi heel veel gebeuren in dit gebied. Het is heerlijk om je helemaal over te geven aan haar en het te laten gebeuren. Overgeven aan de vrouwelijke flow. Naast de massage past ze ook energiewerk toe, waardoor ik me nog extra goed kon ontspannen en echt in een andere 'state of mind' terecht kwam. Deze massage is een aanrader voor mensen met onderrug klachten en voor vrouwen die hun gezonde vrouwelijke energie tot wasdom willen laten komen.
Marije Douma
Marije Douma
2023-06-20
Ontspannen en hele fijne ervaring. Het voelde compleet. Het voetenbad, de thee, snacks, het bewust landen in mijn lichaam, de temperatuur. Heerlijk. Ik kom zeker terug.
Samirah Belt
Samirah Belt
2023-04-11

Chi Nei Tsang Buikmassage

Chi Nei Tsang is een diepe, energetische massage van de buik en interne organen om de energie beter te laten stromen, emotionele blokkades te verwijderen en spier- en bindweefsel te ontspannen. Deze buikmassage heeft haar oorsprong in het Taoïsme en stimuleert de werking van de interne organen, het lymfe-, spijsverterings-, ademhalings- en voortplantingssysteem, evenals het zenuw- en immuunsysteem.

De Chi Nei Tsang buikmassage kan een transformerende impact hebben op je lichaam en geest, en is een belangrijk onderdeel van het verbeteren van je algehele welzijn.

Chi Nei Tsang, energetic belly massage. You see Steffi massaging a belly

Voordelen van Chi Nei Tsang Buikmassage

Chi Nei Tsang buikmassage kan vrouwen helpen bij het verlichten van talrijke gezondheidsproblemen, waaronder:

 • Spijsverteringsproblemen zoals prikkelbare darm syndroom (IBS) en een opgeblazen gevoel
 • Menstruatieproblemen en hormonale onbalans
 • PCOS, endometriose, menopauze
 • Emotionele spanningen zoals angst en stress
 • Pijn in de onderrug, heupen, bekken
 • Ademhalingsproblemen zoals astma

Contra-indicaties

Hoewel Chi Nei Tsang buikmassage een veilige en effectieve techniek is, zijn er bepaalde situaties waarin het niet aanbevolen is:

 • Zwangerschap
 • Menstruatie
 • Wanneer je een spiraaltje hebt
 • Ernstige gezondheidsproblemen zoals kanker of hartziekten
 • Recentelijke operaties aan de buik

Boek nu je Chi Nei Tsang Buikmassage

Ervaar de helende kracht van Chi Nei Tsang buikmassage. Boek nu je sessie en begin aan je reis naar een betere gezondheid en welzijn. 

Losse sessie €125
Deep Dive van 3 sessie binnen 3 maanden €333 

Het is belangrijk om 2 uur voor je afspraak niet meer te eten en 1 uur voorafgaand niet meer te drinken, zodat de buik leeg is.
Wil je graag je kleding aan houden, draag dan losse en makkelijk zittende kleding. De sessie is 90 minuten lang en inclusief het trekken van een orakel kaart, ruimte en tijd om te integreren en thee met snacks.

picture of steffi von brunner, she sits in easy pose on the ground and looks straight to the camera. She wears a trousers and a wrap top in a black and white flower print and wears pink transluscent glasses

Bekkenmassage

Ontdek de helende kracht van een dynamische bekkenmassage ontworpen om het bekken te openen en diepe genezing te bevorderen. Ons bekken is de bron van onze vrouwelijke energie en het levenspad (chi/prana) stroomt hierdoor naar ons hele lichaam. Het bekken huisvest onze wortel- en sacrale chakra en is de plek waar we creëren.

Echter, het bekken kan ook onverwerkte emoties, stress en trauma’s opslaan, wat kan leiden tot blokkades die de stroom van levensenergie belemmeren. Deze blokkades kunnen niet alleen je fysieke lichaam beïnvloeden, maar ook andere aspecten van je leven zoals werk, relaties en seks. Je kunt het gevoel hebben dat je constant tegen een onzichtbare muur aanloopt die je maar niet kunt overwinnen.

Een dynamische bekkenmassage kan helpen deze blokkades los te laten en de vrije stroom van levensenergie te herstellen. Deze massage is een combinatie van (yoga) stretches, diepe massage, acupressuur, energiewerk en mindfulness. Deze technieken creëren ruimte in je spieren, gewrichten en energiebanen, en herstellen de natuurlijke verbinding tussen je hoofd, lichaam en pure essentie.

Voordelen van de dynamische Bekkenmassage

 • Helpt bij het loslaten van onverwerkte emoties, stress en trauma’s
 • Bevordert de vrije stroom van levensenergie
 • Creëert ruimte in spieren, gewrichten en energiebanen
 • Herstelt de natuurlijke verbinding tussen hoofd, lichaam en pure essentie
 • Kan helpen bij het verlichten van bekkenpijn
 • Kan bijdragen aan het verbeteren van seksuele ervaringen
 • Helpt bij het begrijpen van de unieke behoeften en signalen van je lichaam
 • Bevordert zelfliefde en radicale acceptatie
 • Kan de unieke kracht en gezondheid van je bekken herstellen

  Contra-indicaties

  Hoewel een dynamische bekkenmassage een veilige en effectieve methode is, zijn er bepaalde situaties waarin het niet aanbevolen is:

  • Kanker
  • Eerste 12 weken van de zwangerschap
  • Hartziekten
  • Operatie in de afgelopen 6 maanden
  • Fibromyalgie
  • Reuma

  Informeer mij ook als je blessures, hoge bloeddruk hebt, spataderen hebt of bloedverdunners gebruikt.

   Boek nu je Bekkenmassage

   Ervaar de ervaar de genezende kracht, gronding en open je bekken met de Bekkenmassage. Boek nu je sessie en maak vandaag nog de stap naar een betere gezondheid en welzijn.

   Losse sessie €125
   Deep Dive van 3 sessie binnen 3 maanden €333 

   Draag makkelijk zittende kleding waarin je goed kan bewegen. De massage wordt gegeven op de massage mat met kleding aan. De sessie is 90 minuten lang en inclusief het trekken van een orakel kaart, ruimte en tijd om te integreren en thee met snacks.

   Pelvic Reset Journey

   Ervaar de transformerende kracht van onze Pelvic Reset Journey – een unieke combinatie van bekkenmassage en chi nei tsang. Deze 2,5 tot 3 uur durende reis is ontworpen om je lichaam de tijd en ruimte te geven om diep in de wateren en diepten van het bekken te zinken.

   Tijdens deze reis laten we vastzittende emoties, stress en trauma van het bekken en de buik los, en creëren we ruimte en openheid om in de kracht van het vrouwelijke te zakken. Het is een moment alleen voor jou om in je bekken, wortel, en baarmoederruimte te zakken.

   De reis begint met een grondend warm voetenbad met magnesiumzout en essentiële oliën, gevolgd door een moment om tot rust te komen en een kaart te trekken. Daarna volgt een grondende meditatie voor ontspanning en een bekkenmassage. Deze dynamische yogamassage met diepe druk en momenten van integratie wordt aangevuld met een energetische buikmassage (chi nei tsang). Na een tijd van integratie, sluiten we de sessie af met thee en een snack.

   Chi Nei Tsang, energetic belly massage. You see Steffi massaging a belly

   Voordelen van de Pelvic Reset Journey

   • Het helpt bij het loslaten van vastzittende emoties, stress en trauma van het bekken en de buik.
   • Het creëert ruimte en openheid om in de kracht van het vrouwelijke te zakken.
   • Het biedt een moment alleen voor jou om in je bekken, wortel, en baarmoederruimte te zakken.
   • Bevordert de vrije stroom van levensenergie
   • Creëert ruimte in spieren, gewrichten en energiebanen
   • Herstelt de natuurlijke verbinding tussen hoofd, lichaam en pure essentie
   • Kan helpen bij het verlichten van bekkenpijn
   • Kan bijdragen aan het verbeteren van seksuele ervaringen
   • Helpt bij het begrijpen van de unieke behoeften en signalen van je lichaam
   • Bevordert zelfliefde en radicale acceptatie
   • Kan de unieke kracht en gezondheid van je bekken herstellen

    Contra-indicaties

    Hoewel deze reis een veilige en effectieve methode is, zijn er bepaalde situaties waarin het niet aanbevolen is:

    • Kanker
    • Eerste 12 weken van de zwangerschap
    • Hartziekten
    • Operatie in de afgelopen 6 maanden
    • Fibromyalgie
    • Reuma
    • Menstruatie
    • Wanneer je een spiraaltje hebt
    • Ernstige gezondheidsproblemen zoals kanker of hartziekten
    • Recentelijke operaties aan de buik

    Informeer mij ook als je blessures, hoge bloeddruk hebt, spataderen hebt of bloedverdunners gebruikt.

     Boek nu je Pelvic Reset Journey

     Ervaar de ervaar de genezende kracht, gronding en open je bekken met de Pelvic Reset Journey. Boek nu je sessie en maak vandaag nog de stap naar een betere gezondheid en welzijn.

     Losse sessie €190
     Deep Dive van 3 sessie binnen 3 maanden €531 

     Draag makkelijk zittende kleding waarin je goed kan bewegen. De massage wordt gegeven op de massage mat met kleding aan. De sessie is 150 minuten lang inclusief een grondend voetenbadje, het trekken van een orakel kaart en ruimte en tijd na de sessie om te integreren en thee en snacks. 

     Rest & Restore Sessie

     Ervaar de helende aanraking van de Rest & Restore massage, een reis ontworpen om jou te helpen loslaten en vernieuwen.

     Tijdens deze sessie maak ik gebruik van Rebalancing technieken, waaronder diep lichaamswerk, schudden, wiegen, zachte rekoefeningen en ademhalingsoefeningen. Deze methoden, voornamelijk geïnspireerd door Osho uit India, creëren ruimte voor de energie om vrij door het lichaam te bewegen.

     In het dagelijks leven bouwen we vaak spanning, stress en trauma op in ons lichaam. De Rest & Restore massage biedt een veilige en ondersteunende omgeving om deze lasten los te laten. Of het nu gaat om fysieke spanning of dieperliggende emotionele pijnen en beperkende verhalen, deze sessie is ontworpen om jou te helpen loslaten wat je niet langer dient.

     We streven ernaar om het lichaam terug te brengen naar een staat van evenwicht of homeostase, en harmonie te creëren op alle niveaus – fysiek, mentaal en emotioneel. Deze massage is meer dan alleen een behandeling; het is een reis van groei en genezing, gekenmerkt door bewustwording, erkenning, loslaten en vernieuwen.

     Chi Nei Tsang, energetic belly massage. You see Steffi massaging a belly

     Voordelen van de Rest & Restore Sessie

     • Het helpt bij het loslaten van zowel fysieke spanning als dieperliggende emotionele pijnen en beperkende verhalen.
     • Het lichaam terugbrengen naar balans.
     • Deze sessie is meer dan alleen een behandeling; het is een reis van groei en genezing, gekenmerkt door bewustwording, erkenning, loslaten en vernieuwen.

      Contra-indicaties

      Hoewel deze reis een veilige en effectieve methode is, zijn er bepaalde situaties waarin het niet aanbevolen is:

      • Kanker
      • Eerste 12 weken van de zwangerschap
      • Hartziekten
      • Operatie in de afgelopen 6 maanden
      • Fibromyalgie
      • Reuma

      Informeer mij ook als je blessures, hoge bloeddruk hebt, spataderen hebt of bloedverdunners gebruikt.

       Boek nu je Rest & Restore Sessie

       Boek vandaag nog uw Rest & Restore massage en laat de helende reis beginnen. Ervaar de transformerende kracht van onze technieken en voel hoe uw lichaam en geest vernieuwd en gerevitaliseerd worden.

       Losse sessie €125
       Deep Dive van 3 sessie binnen 3 maanden €333 

       De sessie is 90 minuten en begint met een grondend voetenbadje, het trekken van een orakel kaartje, gevolgd door de lichaamsmassage met olie en eindigd met ruimte en tijd om te integreren en thee met snacks. 

       Menu

       Foto’s op deze website zijn gemaakt door Landa Penders, Lisanne Van Der Werve en Martijn Waasdorp

       Steffi is hier om je te ondersteunen op je reis naar jouw bekken, of het nu gaat om ruimte creëren door lichaamswerk of begeleiding naar een leven vol plezier en vertrouwen. Klik hier om een gratis 30 minuten call met mij te boeken en te leren hoe ik jou kan begeleiden om je gegrond, pijnvrij en krachtig in je bekken te voelen..

       Let’s get social