Pelvic Awakening

1-op-1 progamma voor vrouwen met bekkenpijn
BOEK JOUW GRATIS COACHING CALL
picture of steffi von brunner, she sits in easy pose on the ground and looks straight to the camera. She wears a trousers and a wrap top in a black and white flower print and wears pink transluscent glasses

Are you ready to awaken the power in your pelvis?

Jarenlang hebt je deze pijn en schaamte gedragen, je voelt je alleen, gebroken en niet goed genoeg. Ondanks bezoeken aan de huisarts, gynaecoloog, bekkenfysiotherapeut en mogelijk zelfs een sekstherapeut, bent je nog steeds niet waar je wilt zijn.

Je voelt dat er meer voor je mogelijk is. Je bent klaar om een leven vol plezier en onbegrensde mogelijkheden te gaan ontdekken.

De kracht binnenin je baarmoeder en bekken is voelbaar, en je weet diep van binnen dat er meer voor jou in petto is, je weet alleen niet hoe je daar kunt komen.

Stel je voor…

Over zes maanden ben je met je partner na een geweldige avond.

Jullie zijn allebei in de stemming en klaar om intiemer te verbinden. Weg is de angst voor ongemak of de druk om een hoogtepunt te bereiken.

In plaats daarvan voel je je vrij, opgewonden en doordrengt door verlangen. Je voelt een intense verbinding met je eigen lichaam en met je partner.

Jullie trekken gepassioneerd elkaars kleren uit en genieten van een ongelooflijke nacht vol genot, sensualiteit en plezier.

Deze ervaring is ook voor jou beschikbaar.

picture of steffi von brunner, she sits in easy pose on the ground and looks straight to the camera. She wears a trousers and a wrap top in a black and white flower print and wears pink transluscent glasses

Pelvic awakening

Dit unieke programma is specifiek ontworpen voor vrouwen die bekkenpijn ervaren, pijn tijdens penetratie, of moeilijkheden hebben om een orgasme te bereiken en klaar zijn om hun relatie met hun bekken & lichaam te transformeren om de meest plezierige en orgastische seks & leven te ervaren. Het is voor de vrouwen die klaar zijn om hun liefde voor hun bekken & lichaam opnieuw aan te ontdekken.

PELVIC AWAKENING

1-op-1 programma

 

Voor vrouwen die bekkenpijn ervaren, pijn tijdens de seks, of moeilijkheden hebben met het bereiken van een orgasme en die klaar zijn om hun relatie met hun lichaam en bekken te transformeren om een leven vol plezier, onbeperkt potentieel en verbluffende orgasmes te leiden.

Het programma is deels online en deels face-to-face in mijn praktijkruimte bij SoZa in Den Haag, maar kan ook naar wens geheel online of geheel face-to-face zijn.

 • 7x 90 minuten online coaching sessies twv €1750 via Zoom (maar kan ook face-to-face): een combinatie van somatische coaching sessies die je beperkende overtuigingen en blokkades verkennen die je weerhouden van je diepste verlangens en sessies die kunnen bestaan uit bekkenyoga, ademwerk, zachte trauma-integratie en andere oefeningen uit de Tantrische en Taoïstische traditie.
 • 5x 90 minuten lichaamswerk sessies twv €625 in mijn praktijkruimte in Den Haag. Deze sessies kunnen een combinatie zijn van buikmassages en bekkenmassages, we zullen samen onderzoeken waar de meeste behoefte naar is. Wil je het programma volledig online omdat je niet in de buurt woont, geen probleem, dan krijg je ipv de 5x lichaamswerk sessies 5 extra 90 minuten online coaching sessies met focus op bekkenyoga, zelfmassage en andere oefeningen vanuit Tantra en Taoïsme.
 • gepersonaliseerde audio-oefeningen twv €750 voor jou om te gebruiken tussen onze sessies.
 • voortdurende ondersteuning via WhatsApp of e-mail twv €750 tussen de sessies door (ma-vr 10:00-17:00) zodat je je nooit alleen voelt.
 • BONUS: toegang tot Awaken Your Pelvis, mijn online 6-weekse cursus voor vrouwen met een gespannen bekkenbodem die op zoek zijn naar meer ruimte en bewustzijn – ter waarde van €155
 • BONUS: welkomstpakket inclusief glazen dildo ter waarde van €150
 • we ontmoeten elkaar iedere 2 weken, zodat je tussentijds genoeg ruimte hebt om de sessies te integreren. Met 12 sessies in totaal duurt het programma ongeveer 6 maanden.
 • inclusief een openingsceremonie om kristalhelder te worden over je diepste kernverlangen en een afsluitend ritueel om je transformatieproces te integreren.
 • coaching kan in het Engels of Nederlands zijn.

Wanneer je instapt bij Pelvic Awakening, stap je in een veilig veld, een plek gemaakt voor groei. Je wordt uitgenodigd om jezelf en je seksualiteit te ontdekken en je te openen voor de kracht en het creatieve potentieel in je bekken. Dit stelt je in staat om volledig te genieten van de geneugten van het leven en om onbeperkt potentieel aan te boren.

Pelvic Awakening heeft een totale waarde van €4180, maar jij kunt NU instappen voor 6 betalingen van €363 of €1999 wanner je in één keer betaalt.

Na Pelvic Awakening…

Je zult je gegrond en veilig voelen in je bekken

Je zult een diep gevoel van gronding in je bekken ervaren. Deze nieuwe verbinding zal een gevoel van veiligheid en stabiliteit bieden, waardoor je meer vertrouwen en sereniteit kunt ervaren.

Je geniet van seks en geeft je over aan de heerlijkheden van het leven

Je zult een hernieuwd genot vinden in seks, een diepere verbinding met je lichaam ervaren en geweldige orgasmes hebben. Je toegenomen begrip en bewustzijn van je eigen unieke seksualiteit zal je in staat stellen je meer volledig over te geven aan de heerlijkheden van het leven, intimiteit omarmend met hernieuwd enthousiasme en vertrouwen.

je kent je lichaam & weet wat het nodig heeft

Je zult de unieke behoeften van je lichaam begrijpen, leren reageren op haar signalen, en een diepere fysieke verbinding vormen. Deze kennis zal gezondere keuzes bevorderen en je welzijn en seksuele ervaringen verbeteren.

Het Proces

Ik gebruik een unieke mix van oefeningen uit de Tantrische en Taoïstische traditie gecombineerd met moderne lichaamsgebaseerde transformatietools en lichaamswerk. Elk 1-op-1 programma is specifiek ontworpen voor jouw behoeften en waar je bent op jouw reis.

Met deze oefeningen kun je je relatie met je lichaam transformeren, vooral je bekken. Je leert je lichaam en haar behoeften dieper te begrijpen. Deze oefeningen helpen bij het loslaten van stagnerende energie en het afstemmen van je doelen en verlangens.

Je zult ontdekken wat je nodig hebt om te bloeien, onvervulde behoeften te helen en onbewuste overtuigingen en patronen aan te pakken. Je zult oude patronen doorbreken en gunstige aannemen. Je zult alle fasen van seksualiteit en orgasmeontwikkeling verkennen, heling en integratie vinden binnen je seksualiteit zodat je je kunt openen voor een meer orgastisch (seks)leven.

This journey leads to self-love and radical acceptance & more orgasms!

Waarom is dit programma uniek?

Aangezien het bekken en deze reis voor ieder uniek is, stem ik elke reis af op jouw specifieke bekkenproblemen en/of pijn en waar jij nu staat in jouw proces. Ik geloof dat iedereen het potentieel heeft om haar eigen heler te worden, en ik streef ernaar om jou de hulpmiddelen en begeleiding te bieden die nodig zijn om de leiding over jouw gezondheid te nemen. Ik ben hier om jou te ondersteunen, je aan te moedigen en je te begeleiden.

Je krijgt een unieke combinatie van lichaamsgerichte coaching, oefeningen uit de traditie van Tantra en Taoïsme, bekkenyoga en lichaamswerk. Hiernaast zul je je begrepen voelen door mijn eigen ervaring met chronische bekkenpijn, vaginisme en pijn met orgasme. Mijn doel is om vrouwen te empoweren om hun bekkenkracht en seksualiteit te (her)ontdekken. Je verdient een gezond, gelukkig en ruim bekken.

Deze vrouwen ging je voor

“Heb net een orgasme gehad in een andere positie”

“Grote stappen gemaakt in het omarmen van mijn seksualiteit.”

“Penetratie gelukt! Ik moest er bijna van huilen omdat het was gelukt :)”

Over Steffi

Ik ben een toegewijde en meelevende professional met een diverse achtergrond in bekken yoga, pelvic health coaching en verschillende vormen van lichaamswerk. Hiernaast heb ik ook een opleiding gedaan voor seks-, liefde- en relatiecoaching.

Mijn benadering is diep persoonlijk, geïnformeerd door mijn eigen reis door chronische bekkenpijn en vaginisme. Mijn missie is om vrouwen in staat te stellen hun bekkenkracht en seksuele gezondheid terug te winnen, en hen begeleiding en hulpmiddelen te bieden om hun eigen helers te worden.

Er is zoveel kracht en plezier te ontdekken!

Pelvic Awakening is perfect voor jou als…

 • Je bereid bent om moeite te doen
 • Je hebt verschillende aanpakken geprobeerd, maar je hebt je doel nog niet bereikt
 • Je hebt persoonlijke ontwikkeling gedaan en bent nu klaar om dieper te duiken
 • Je zoekt een methode om spanning te verlichten en innerlijke kracht te activeren
 • Je bent bereid om de leiding te nemen over je eigen bekken gezondheid
 • Je streeft ernaar om je gegrond te voelen in je lichaam en bekken
 • Je verlangt ernaar om jen levendig te voelen in je bekken
 • Je bent bereid om je angsten en pijn onder ogen te zien en erdoorheen te breken
 • Je bent niet bang om de diepte in te gaan

Werkwijze

Pelvic Awakening is een transformerend programma van 6 maanden. We ontmoeten elkaar elke twee weken. We beginnen met een openingsceremonie. Tijdens deze sessie openen we de energetische ruimte waarin we de komende zes maanden zullen werken. We zullen diep ingaan op jouw verlangens voor deze reis, begrijpen wat je motiveert en hoe dit je leven zal veranderen. Na deze sessie heb je een concreet doel om naar toe te werken.

De tweede sessie is een lichaamswerk sessie; dit is een buikmassage of een bekkenmassage afhankelijk van jouw behoeftes. De volgende sessie is weer een (online) coachingsessie, iedere sessie heeft een specifiek thema, maar we zullen voornamelijk werken met wat er tijdens jouw reis naar boven komt. Elke reis is uniek, en we zullen nooit iets haasten of forceren.

In de volgende maanden zullen de lichaamswerk sessies en (online)coachingsessies zich telkens afwisselen. In de laatste maand ontvang je een coachingsessie en als laatste een afsluitend ritueel. Dit zal ons in staat stellen diep te reflecteren op jouw reis, je vooruitgang te vieren en te proosten op de vrouw die nu volledig haar lichaam begrijpt, haar verlangens kent en zich kan overgeven aan haar plezier.

Ik geloof in het geven van de tijd die het lichaam nodig heeft, daarom duurt elke sessie 90 minuten en zitten er telkens 2 weken tussen de sessies. Sessies zullen lichaamsgerichte coachingstools en oefeningen uit de Tantra en Taoïstische tradities combineren, zoals ademwerk, zelfmassage en meditatieve reizen. Indien nodig zullen we specifieke bekkenyoga-oefeningen verkennen om ruimte in het bekken te openen. Tussen de sessies door ontvang je “thuisoefeningen” voor diepere transformatie. Tussen de sessies door ontvang je voortdurende ondersteuning via WhatsApp of e-mail van maandag tot vrijdag, 10:00-17:00, met reacties binnen 24 uur.

 

Waarom nu meedoen?

1.
Het programma is gepersonaliseerd en afgestemd op jouw specifieke behoeften en reis, om te zorgen dat jij de meest relevante en gunstige begeleiding krijgt.

2.
Je ontvangt gedurende het programma ondersteuning en toegang tot oefeningen en andere tools niet alleen tijdens de sessies, maar ook tussen de sessies, om ervoor te zorgen dat je nooit alleen bent in jouw proces.

3.
Als het nu niet is, wanneer dan wel? Investeren in jezelf kan intimiderend zijn, maar je hebt genoeg van ongemak en gebrek aan plezier. Je verdient het om je goed te voelen en weer te genieten van je (seks)leven!

Nothing in the body gets healed alone (it doesn't work alone)

FAQ

Wat is de inhoud van het programma?

Het programma omvat 7 (online) coachinggesprekken van elk 90 minuten, 5 lichaamswerk (massage) sessies van elk 90 minuten, gepersonaliseerde audio-oefeningen om te gebruiken tussen sessies door, en voortdurende ondersteuning via WhatsApp of e-mail. Er zijn ook verschillende bonussen, zoals toegang tot de online cursus “Ontwaak Je Bekken” en een welkomstpakket.

Het programma omvat 7 (online) coachinggesprekken van elk 90 minuten, 5 lichaamswerk (massage) sessies van elk 90 minuten, gepersonaliseerde audio-oefeningen om te gebruiken tussen sessies door, en voortdurende ondersteuning via WhatsApp of e-mail. Er zijn ook verschillende bonussen, zoals toegang tot de online cursus “Ontwaak Je Bekken” en een welkomstpakket.

Hoe lang duurt het programma en wat als ik op vakantie ga of ziek word?

Dit is een programma van 6 maanden met tweewekelijkse bijeenkomsten. Als je een paar weken vrij moet nemen, is dat volledig acceptabel. Pauzes kunnen soms gunstig zijn. Laat het me weten tijdens ons matchgesprek als je vakantieplannen hebt, zodat we kunnen bepalen of dit het juiste moment is om te beginnen.

In geval van ziekte zullen we de nodige aanpassingen doen. Let echter op dat er een annuleringsbeleid van 48 uur is. Als je onze afspraak binnen dat tijdsbestek annuleert, verlies je jouw sessie. Neem zo snel mogelijk contact met mij op onder dergelijke omstandigheden, zodat we een geschikte oplossing kunnen vinden.

 

Voor wie is Pelvic Awakening bedoeld?

Dit programma is voor vrouwen die last hebben van pijn in het bekken of ongemak/pijn tijdens seks, of moeilijkheden hebben om een orgasme te bereiken. Het is voor vrouwen die geen of weinig contact met hun lichaam hebben en klaar zijn om hun relatie met hun lichaam en bekken te transformeren om zich meer open te stellen voor plezier en hun seksualiteit.

Ik heb een seksueel trauma, kan ik me nog steeds aanmelden voor Pelvic Awakening?

Pelvic Awakening is 100% trauma-geïnformeerd en trauma-gevoelig. Als je een seksueel trauma hebt overwonnen en je sensaties en emoties kunt reguleren, ben je van harte welkom. Als je nog steeds actief werkt aan een significant trauma, raad ik je aan ondersteuning te zoeken bij een gecertificeerd therapeut of psycholoog. We kunnen beginnen met samenwerken zodra je je door die ondersteuning al meer gegrond voelt, of nadat je het hebt besproken met je therapeut om te bepalen of je klaar bent om je seksualiteit dieper te verkennen en je open te stellen voor genot. Als je het niet zeker weet, voel je dan vrij om de gratis match call te boeken zodat we dit samen verder kunnen bespreken.

Is face to face niet veel beter vergeleken met online coaching?

Hoewel persoonlijke coaching in bepaalde situaties voordelen kan hebben, biedt online coaching via Zoom zijn eigen unieke voordelen. Het zorgt voor meer flexibiliteit in planning en het gemak van deelname vanuit het comfort van je eigen huis. Ondanks de fysieke afstand, wordt de intieme aard van het coachingproces nog steeds behouden, en kan de transformatieve reis net zo effectief zijn. Belangrijk is dat het ook toegang biedt tot dit programma ongeacht je geografische locatie. Dus hoewel persoonlijke coaching zijn verdiensten heeft, doet het online formaat van dit programma geen afbreuk aan de effectiviteit of de persoonlijke verbinding tussen coach en deelnemer. Bovendien ben ik specifiek opgeleid in online coaching. Maar mocht jij het echt veel fijner vinden om de coachingsessie toch face to face te krijgen bestaat die mogelijkheid er wel. Geeft dit aan tijdens de matchcall!

Ik heb geen bekkenpijn of problemen met mijn orgasme, maar ik voel me niet verbonden met mijn bekken en lichaam, plus ik zou graag meer genot willen ervaren. Kan ik me nog steeds aanmelden voor Pelvic Awakening?

Absoluut! Het Pelvic Awakening-programma is niet alleen ontworpen voor mensen met bekkenpijn, maar ook voor individuen die hun verbinding met hun bekken willen verdiepen en hun genot willen vergroten. Dit programma kan je helpen de unieke behoeften en signalen van je lichaam te begrijpen, oude patronen te doorbreken en nuttige te vestigen. Het gaat allemaal om zelfliefde, radicale acceptatie en het ontgrendelen van het potentieel voor plezier en vreugde.

Hoeveel kost het programma?

Pelvic Awakening heeft een totale waarde van €4180, maar jij kunt NU instappen voor 6 betalingen van €363 of €1999 wanneer je in één keer betaald. 

Wat als ik meer ondersteuning nodig heb tussen de sessies door?

Doorlopende ondersteuning wordt geboden via WhatsApp of e-mail van maandag tot vrijdag, 10:00-17:00, met reacties binnen 24 uur.

Wat is het belangrijkste voordeel van het programma?

Dit programma helpt je om de unieke behoeften van je lichaam te begrijpen, te leren reageren op haar signalen, oude patronen te doorbreken en gunstige te bevestigen. Je zult alle fasen van seksualiteit en orgasme-ontwikkeling verkennen, genezing en integratie vinden. De reis leidt tot zelfliefde en radicale acceptatie.

 

Ik voel me ongemakkelijk of beschaamd om te praten over seks, seksuele pijn of gebrek aan orgasme, is dit programma dan nog steeds geschikt voor mij?

Absoluut, het Pelvic Awakening-programma is ontworpen om een veilige en comfortabele ruimte te bieden voor individuen om hun seksuele ervaringen en uitdagingen te bespreken en te verkennen. Het is volkomen normaal om je ongemakkelijk of verlegen te voelen bij het bespreken van onderwerpen zoals seks, seksuele pijn, of orgasmes, vooral als ze bronnen van ongemak of stress zijn geweest. Het programma is erop gericht om je voorzichtig door deze gesprekken te leiden en je te voorzien van hulpmiddelen en bronnen om je ervaringen beter te begrijpen en aan te pakken. Onthoud, het tempo van jouw reis is volledig aan jou.

Zal het mijn vaginisme/vulvodynie/bekkenpijn genezen?

Hoewel het Pelvic Awakening-programma is ontworpen om vrouwen te helpen die last hebben van bekkenpijn, ongemak tijdens seks of moeilijkheden hebben met het bereiken van een orgasme, is het belangrijk om te overleggen met een zorgprofessional voor specifieke medische aandoeningen zoals vaginisme. Dit programma kan deel uitmaken van een holistische benadering, maar het mag professioneel medisch advies of behandeling niet vervangen. Ik heb echter wel klanten gehad, mezelf inbegrepen, die nu in staat zijn om penetratie te ontvangen en weer van seks te genieten.

Moet ik in een relatie zijn om me aan te sluiten bij Pelvic Awakening?

Nee, je hoeft niet in een relatie te zijn om je aan te sluiten bij het Pelvic Awakening-programma. Het programma is bedoeld om individuen beter te helpen hun eigen lichaam te begrijpen en persoonlijke uitdagingen aan te pakken, ongeacht hun huidige relatiestatus.

Er is geen reden om te wachten tot je in een relatie bent om te beginnen met het genezen van je bekkenpijn, pijn bij seks of moeite met het bereiken van een orgasme.

Is dit programma alleen voor heteroseksuele vrouwen?

Ik verwelkom en vier lesbiennes, queer, biseksuele, panseksuele vrouwen en alle andere seksuele identiteiten in dit programma van harte. Ik omarm en vier LGBTQ+ uitdrukkingen van seksualiteit en streef ernaar ze volledig in mijn werk te integreren. Ook ik identificeer me als een panseksuele vrouw.

In Pelvic Awakening ligt de focus op het werken met je eigen lichaam en seksualiteit. Deze benadering bevordert en ondersteunt je seksualiteit, ongeacht je relatiestatus of seksuele oriëntatie.

PELVIC AWAKENING

1-op-1 programma

 

Voor vrouwen die bekkenpijn ervaren, pijn tijdens de seks, of moeilijkheden hebben met het bereiken van een orgasme en die klaar zijn om hun relatie met hun lichaam en bekken te transformeren om een leven vol plezier, onbeperkt potentieel en verbluffende orgasmes te leiden.

Het programma is deels online en deels face-to-face in mijn praktijkruimte bij SoZa in Den Haag, maar kan ook naar wens geheel online of geheel face-to-face zijn.

 • 7x 90 minuten online coaching sessies twv €1750 via Zoom (maar kan ook face-to-face): een combinatie van somatische coaching sessies die je beperkende overtuigingen en blokkades verkennen die je weerhouden van je diepste verlangens en sessies die kunnen bestaan uit bekkenyoga, ademwerk, zachte trauma-integratie en andere oefeningen uit de Tantrische en Taoïstische traditie.
 • 5x 90 minuten lichaamswerk sessies twv €625 in mijn praktijkruimte in Den Haag. Deze sessies kunnen een combinatie zijn van buikmassages en bekkenmassages, we zullen samen onderzoeken waar de meeste behoefte naar is. Wil je het programma volledig online omdat je niet in de buurt woont, geen probleem, dan krijg je ipv de 5x lichaamswerk sessies 5 extra 90 minuten online coaching sessies met focus op bekkenyoga, zelfmassage en andere oefeningen vanuit Tantra en Taoïsme.
 • gepersonaliseerde audio-oefeningen twv €750 voor jou om te gebruiken tussen onze sessies.
 • voortdurende ondersteuning via WhatsApp of e-mail twv €750 tussen de sessies door (ma-vr 10:00-17:00) zodat je je nooit alleen voelt.
 • BONUS: toegang tot Awaken Your Pelvis, mijn online 6-weekse cursus voor vrouwen met een gespannen bekkenbodem die op zoek zijn naar meer ruimte en bewustzijn – ter waarde van €155
 • BONUS: welkomstpakket inclusief glazen dildo ter waarde van €150
 • we ontmoeten elkaar iedere 2 weken, zodat je tussentijds genoeg ruimte hebt om de sessies te integreren. Met 12 sessies in totaal duurt het programma ongeveer 6 maanden.
 • inclusief een openingsceremonie om kristalhelder te worden over je diepste kernverlangen en een afsluitend ritueel om je transformatieproces te integreren.
 • coaching kan in het Engels of Nederlands zijn.

Wanneer je instapt bij Pelvic Awakening, stap je in een veilig veld, een plek gemaakt voor groei. Je wordt uitgenodigd om jezelf en je seksualiteit te ontdekken en je te openen voor de kracht en het creatieve potentieel in je bekken. Dit stelt je in staat om volledig te genieten van de geneugten van het leven en om onbeperkt potentieel aan te boren.

Pelvic Awakening heeft een totale waarde van €4180, maar jij kunt NU instappen voor 6 betalingen van €363 of €1999 wanneer je in één keer betaalt.

Menu

Foto’s op deze website zijn gemaakt door Landa Penders, Lisanne Van Der Werve en Martijn Waasdorp

Steffi is hier om je te ondersteunen op je reis naar jouw bekken, of het nu gaat om ruimte creëren door lichaamswerk of begeleiding naar een leven vol plezier en vertrouwen. Klik hier om een gratis 30 minuten call met mij te boeken en te leren hoe ik jou kan begeleiden om je gegrond, pijnvrij en krachtig in je bekken te voelen..

Let’s get social